Valp liv

Idag på morgonen när matte skulle åka och jobba satte hon som vanligt ner alla valparna i valplådan. Det brukar var lite spridda protester men idag så var det alldels förskräckligt. Alla valparna "grinade" och protesterade högt och ljudligt och hoppade upp mot lådväggarna. Jag gick och la mig i rummet för det lät så högt. Matte kunde nästan inte fara till jobbet. Tur att hon är ledig i morgon så att hon slipper oroas över att vi har tråkigt när hon är borta.

Hungriga som vargar är de små liven. Matte måste skynda sig att sätta ner dom 6 matskålarna, helst samtidigt. Maten slukas i ett nafs och när det är slut i en skål går de till den som står närmast och försöker ta över den av den som står där och äter.

Mattes kusin Margareta och hennes man Udo som var här i går blev helt förälskade i Madicken. Maggan skickade ett sms meddelande till matte idag där hon skrev att hon för först gången på länge vaknade med ett leende på läpparna och tänkte på Madicken. Vi hoppas att de beslutar sig för att välkomna Madicken till sitt hem.

I morgon kommer Ruff med sin matte och husse hit. Det ska bli trevligt.
Nu har valparna fått sista målet för i dag och busar runt i köket. Alldeles strax ska de gå och sova och det ska jag också.
Godnatt  och sov got tMorran

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0