bus i köket

I går när matte kom hem från jobbet blev hon inte så glad på oss. Vi hade med gemensamma krafter lyckats slita sönder en mjukis leksak så att all stoppning låg spritt över hela köks golvet. Jag försökte hjälpa matte att städa upp efter oss genom att med full kraft gå till attack mot sopborsten. Det uppskattades inte kan jag lugnt säga. Meya hon är lite rädd för sopborste och dammsugare så hon höll sig på behörigt avstånd, den lilla fegisen.
efter städnngen fick Meya mat och sedan gick vi en lång promenad på em. i december skymningen. Det är rätt kul med snö tycker vi både Meya och jag. Efter promenaden rev vi av att par varv uppe på gården- husse kallar det för "border race"- kan det ha att göra med att han är helt motor tokig?

I dag är matte hemma. Hon ska till tandläkaren på morgonen och på em. ska hon på mammografi tiden där emellan har hon lovat att vi ska gå en lång promenad  och sedan får vi klara oss själva för då ska hon börja skriva på sitt utvecklings arbete till sin matte kurs.
Vi får väl se om vi kan sköta oss och inte störa henne alltför mycket, men lite avbrott tycker vi nog att hon kan behöva.

Ha en bra torsdag, Morran

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0