Jag mår inte så bra

I helgen har vi varit på tur med husbilen. Vi har campat från lördag - söndag på Västra kajens camping i Piteå. Det har varit hur trevligt som helst ända till dess att jag smet ut mitt inatten i hällande regn och dundrande åska. Jag vill inte riktig säga vad jag varit med om till matte men ett rejält skrovmål förstår hon att jag fått. Jag var borta i cirka en timme.
Hela dagen idag har jag sett ut som en uppblåst ballong och mått jätte dåligt. Jag har knappt orkat gå bara legat still i skuggan. Jag har inte ens orkat tigga av husse när det var middag hemma i kväll. Matte hon har försökt underlätta för mig på alla sätt och vis men jag har känt mig så eländig som bara en border kan bli. Jag har fått ligga under blöta handdkúkar för att inte då av värmeslag dessutom. Meya hon har varit omkring mig och varit lite olycklig för att jag inte har orkat "bråka" med henne på hela dagen.
I kväll tog matte med oss ut på en liten kvällspromenad för att se om min mage skulle komma igång. Två ganska rejäla lass fick jag ur mig, så nu känner jag mig lite piggare.
Sov Gott/Morris och Meya
                


-Stackars mamma Morris, säger Meya

Kommentarer
Postat av: Johanna och eddie

Men syrran. man ska inte ge sig av och äta de man inte ska äta.Brorsan Eddie

2009-07-02 @ 20:31:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0