Debut

I lördags var det dax för Meyas utställnings debut. Matte och hon åkte till den inofficiella utställningnen  i Boden på morgonen. Jag stannade hemma och hade sovmorgon med husse i lugn och ro.
Det gick jättebra för Meya hon fick en 1:a med HP. Inte illa för en liten valp på stort äventyr. Jag känner mig verkligen stolt över henne. Matte var jätteglad när de kom hem. Så här lyder domarens beskrivning av henne välskuret huvud, lite runda ögon. skulle önska lite längre prop. bra front och bröstkorg. välvinkl. bakställ. Rör sig bra för åldern. Bra päls, hud och bröstomfång. trevligt temperament. I BIS ringen blev det lite för spännande för helt plötsligt hade de ställt ut en massa tomtar där Meya skulle gå och eftersom hon har en hel del hjärnspöken just nu i sitt lilla huvud så ville hon inte riktigt gå förbi tomtarna. Inte för att det gjorde något när det gällde resultatet men lite synd eftersom hon hade gått så fint tidigare tyckte matte.

Senare på em. åkte vi till Bergnäset och åt middag hela familjen. Och ni vet ju vad som väntar oss hundar när vi kommer dit.... vi har så bråttom in så matte hinner nästan inte öppna ytterdörren förrän vi har sprungit uppför trappen och in i köket där vi högljutt talar om att nu är vi här.

På kvällen blev det mys hemma i tv soffan.
I dag har vi varit på en lång promenad i snövädret. Meya och jag har fått springa lösa och busa av oss ordentligt i djup snön. vi såg ut som riktiga snögummor när vi kom hem igen.
På em. blev det ett långt ström avbrott så då åkte vi till Norrfjärden. Husse och matte åt på restaurang och vi fick vänta i bilen, tirst. Men sedan åkte vi till Gizmo och då blev det bus och lek.
Strömmen var tillbaka i byn vid 19.30 tiden. Då åt vi mat och sedan var vi hemma med husse medans matte promenerade till  Molle som bor här i byn. Han håller på att bli bra isitt ben nu men måste ha bur läge i drygt en vecka till.
När matte kom hem berättade hon för oss att han är jättefin. Lite skägg under hakan  som matte ryckte bort i kväll och en finputsning av öron och tassar. Snart får vi säkert träffa honom. Det ser vi fram emot.
Nu ska vi gå ut och kvälls kissa och sedan sova för i morgon är det måndag igen och då blir det tidig morgon promenad.

God natt från Morran och Meya

Kommentarer
Postat av: Ruffen med matte

Hej Morris!

De är inte bara du som är stolt över "lillan". Jag och matte Grattar så mycket vi kan och skickar kramar till er alla. Hälsningar Ruff

2008-12-02 @ 21:32:51
Postat av: Anonym

Hej Morris!

De är inte bara du som är stolt över "lillan". Jag och matte Grattar så mycket vi kan och skickar kramar till er alla. Hälsningar Ruff

2008-12-02 @ 21:34:30
Postat av: kusin vitamin

Åh så kul med första utställningen! Och grattis till det fina resultatet, det lovar gott inför framtiden. Jag håller tummarna för att det går lika bra i fortsättningen. Kram på er.

2008-12-02 @ 22:45:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0