Meya ligger inte på plus hos matte.

I går stäldle hon verkligen till det för sig.
Upp på köksbordet tog hon sig. där hittade hon två goda bullar i brödfatet, mattes bästa kaffekopp skickade hon ner på golvet så att den gick i flera bitar. En choritzo korv som låg där åt hon också upp.
Sedan drog hon vidare till hallen. där drog hon ner två av mattes jackor som hängde på glagarna på jakt efter hundgodis. In med nosen i fickorna och sedan var det bara för henne att smaska in sig det som fanns där.
Jag behöver inte tala om vad husse och matte sa när de upptäckte vad hon hållit på med.
Matte hotar med att ta in stora hundburen och stänga in Meya i den när vi ska vara ensamna hemma eller en råttfälla på bordet. Aj, det kommer att kännas i nosen på den lilla huliganen.
Men en sak måste jag erkänna hon är upfinningsrik och har en mage som klarar det mesta.

Morran

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jasså, de måste ha ringt varandra. Elsa lyckades flytta fram stolen och ta sig upp på köksbordet och där va det jackpott! Kycklingben som husse och matte inte hunnit plocka bort, så medan matte icke ont anande jobbade i vardagsrummet hamnade skrovet i lillmagen. När matte sedan insåg vad små duktiga, kreativa borderterrier lyckats med var det akut till veterinären på Röbäck. Där blev det kräkspruta och den var effektiv. Lillkroppen va skakis, men fram i dagsljuset sågs åter kycklingben. Nu är allt frid och fröjd igen. Men tyvärr verkar hon inte lyckats koppla samman bord+kycklingben=kräkspruta för när vi kom hem var det första hon gjorde att springa in till bordet och ställa sig på bakbenen och nosa efter mer. Dessa två syskon, hehe!

2010-03-09 @ 17:02:19
Postat av: Maria

Men jäkla lilla hund!!! Kan tro att det var svårt att hålla sig för skratt...???

2010-03-09 @ 18:17:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0