Ny möbel i huset.

Idag har matte och husse varit på djurmagazinet och inhandlat ett trimbord. Nu är det slut på att stå på bänken eller köksbordet när man ska bli fin.

Ute har det blivit betydligt behagligare temperatur så i em. ska vi gå en lång promenad.

I morgon kommer ella Olofsson hit. Hon ska vara här på sportlov medans hennes familj är bortresta. Det bli kul.
Matte är speciellt glad över att Ella kommer för hon löper just nu. NU hoppas matte på att hon ska sätta igång mig så att jag också börjar löpa. Vi får väl se hur det blir med den saken.

Nu är det alldeles strax dax för fika uppe hos farmor och farfar. Undrar vad det blir för gott?

Kram/Morran 

Solen

har börjat värma upp min favorit plats på fönsterbrädan i köket. Jag har legat där hela fm.
Meya hon ligger i "sin" fåtölj i mörkret i hallen. Där kan hon gott ligga så att jag riktigt kan sträcka ut mig.

Matte har städat på fm. I vanliga fall brukar jag attackera dammsugaren men idag brydde jag mig inte alls. Konstigt tycker matte. Hon tror säkert att jag har tänkt börja löpa för då går jag ner i varv någon dag innan. Men jag vet inte jag.....

Idag kommer husse hem från det där varma ställe där han har varit. Vi ska få följa med matte till flygplatsen och hämta honom.

Ha en bra dag/Morran

Kylig promenad

efter skoterspåret har vi varit på i eftermiddag. Det var så kallt att jag och Meya tänkte vända när vi bara gått en liten bit. Men matte värmde våra tassar, så gott hon kunde. Det är inte lätt när man fryser om alla fyra tassarna samtidigt.
Skönt var det i alla fall att komma ut och röra på sig lite och att få nosa på nya spännande dofter. 
Men nu får det lov att bli betydligt varmare innan vi ger oss ut igen på promenad. 
Matte hade hoppats att det skulle kunna bli i morgon men nu har jag hört på radion att i natt och i morgon ska det bli ännu kallare. Så jag stannar nog inne i stugvärmen och gör bara kortare kiss och bajs svängar i snö drivorna ute på gården.
Håll er varma/Morran 

Tjejträff

Idag har vi haft tjejträff jag, Meya och matte.
Elsa en av mina valpar har varit här med sin matte Sandra.
Mycket bus och spring har det blivit både ute och inne. Fast inte så länge ute för det är ju alldeles på tok för kallt. Jag fick kramp i alla fyra tassarna samtidigt. Matte tyckte att det såg för tokigt ut. Men jag undrar just hur hon skulle se ut om hon föröskte gå med kramp i benen och då har hon ju bara två ben.
Elsa löper just nu så matte föröskte verkligen få mej att lukta och nosa Elsa i rumpan. Jag var väl så där måttligt intresserad.
Nästa helg flyttar Elsa till Umeå med sin husse och matte. Då blir det längrre mellan gångerna vi träffas. Det tycker matte är tråkigt. Jag bryr mig inte så mycket om det.
Nu ska vi snart vara ensamna en stund för matte ska på handboll. Det kunde ju vara läge för lite hamsterspaning då men  det blir nog svårt för dörren är alltid stangd intill Mickes rum där Tobbe hamster bor.
Jag hoppas på lite lämpligare ute temperatur i morgon så att vi kan få springa efter skoterspåren Meya och jag.

Ha en fortsatt bra dag/Morran

                                   

                               Elsa,jag och Meya. Visst är vi snygga.

Inget nytt men ändå nyheter

Idag har matte skjutsat husse till flyget. Han ska åka till Thailand. Jag vet inte riktigt vad det är men det är visst alldels för varmt för oss hundar där säger matte.
Matte får vara hemma och det är ju lite mitt fel som inte kan bestämma mig för att börja löpa. Hon väntar och väntar och kollar och kollar mig varje dag. Jag förösker gömma mig när hon kommer med hushållspappret i handen men hon lyckas ändå få fast mig. Funderar på att krypa under soffan. 
Vi har fått en ny familjemedlem i huset. Han heter Tobbe och är en hamster. Han flyttade in i fredags. Micke har fått honom av sina snälla klasskamrater i present.
Hela fredag em. låg jag på vakt nedanför buren. Men inte en röresle i höet. Förklaringen till det fick jag av matte när hon bar ut mig ur rummet att hamstrar är natt djur.
Nu är dörren väl tillsluten på dagarna när vi är ensamna hemma. Det tycker jag är väldigt synd. Jag menar är jag inte intresserad av grävlingar så borde väl matte tycka att det är lite trevligt och bra om jag kunde intressera mig för råttjakt istället.

Tack och hej/Morran

Meya

har löpt klart nu och jag har inte börjat. Matte är inte så glad över mig just nu. Kanske att jag ska börja till veckan, jag får se.
Ute är det kallt och trist så våra långa promenader och spring och bus efter skoterspåret är mycket sporadiska. Det tycker jag är trist. 
 
Tack och hej/Morran

RSS 2.0