Nu har jag precis slutat

löpa och Meya har precis börjat löpa för första gången. Hon ser lite olycklig ut ibland men verkar klara det rätt bra. Idag på morgonen har hon hittat en rulle med silvertejp som hon gått lös på. Matte var tvungen att dra loss tejpen som fastnat i hennes päls. Hoppas hon har lärt sig att man inte ska brottas med en tejp rulle särskilt inte silver tejp det sitter som berg i långhåriga borderpälsar.
Jag känner på mig att det kommer att bli en stund på trimbordet inom en snar framtid både för mig och Meya. Inte tycker jag att det är så roligt men fin blir jag ju när det är klart.
En härlig promenad efter skoterspåret har vi gjort i dag på fm. Solen lyser och matte ska vara hemma med oss hela dagen. Livet är härligt!
Kram Morran

Födelsedag

har jag i dag.  3 år fyller jag. Matte hon har kramat och sjungit för mig på morgonen. På em blev det en stadstur med bilen och där inhandlades en prinsess tårta. Jag har ju sån tur att Micke fyller år dagen efter mig därför så blir det alltid tårta i alla fall dagen efter min födelsedag. Men i år så ska matte inte vara hemma på Mickes dag så därför blev det tårtkalas efter middagen idag. jag fick smaka en ganska stor bit tårta med husse och Meya fick också en bit. Livet är härligt och att fylla år är inte så dumt.
Kylan har börjat ge sig så i morse var vi en sväng på skoter spåret med husse. Skönt var det.
Godnatt från Morran

Nu har det hänt

jag har fått halv syskon min mamma Bibbi har fått 4 små söta valpar natten till idag. Matte längtar till dess att hon får åka dit och titta på de små liven.
Morran


Hemma igen

Nu är vi hemma igen. vi har haft det jättebra hos våra extra hem. Vi har fått den allra bästa omvårdnad som en hund bara kan få. Kärlek, bus och motion. Skönt är det ändå att vara hemma igen. Matte och husse har haft det så skönt på resan. Det är riktigt bruna vi har försökt slicka dem allt vi kan för att se om den är äkta. Den sitter som berg hur vi än slickar.
Jag har börjat löpa under tiden hos Anki. Matte säger att jag är i höglöpen nu. Meya hon ser ut som ett riktig troll i pälsen. När kylan ger med sig ska matte trimma ner henne ordentligt.
skriver mer en annan dag.
Kram från Morran ochMeya

RSS 2.0