Morris+Gizmo=sant.

Jag har varit hos en mycket snygg kille nu 5 dagar i rad. Han heter Gizmo och bor i Höglandsnäs. Från början så gick det inte så bra. Vi fick liksom inte till det riktigt fast vi ville båda två. Men så kom Gizmos matte Disa på att vi skulle gå ut. Och då gick det snabbt och enkelt.
Lite jobbigt har det varit men matte säger att jag är hennes duktigaste hund. 

Meya hon har fått vara hos Ella och leka idag medan vi var borta. Hon verkar ha haft jätte skoj för hon är helt slut nu. Jag kan se dom framför mig när de springer runt och busar dom där två.

Nu ska jag lägga mig i soffan och bara mysa och vila. Man blir trött av att fria.

Morran. 

Nya upptåg av Meya

Den här gången var det sockerskålen med locket på som blev inspekterad. Den stod på köksbordet och snabbt blev den nerskickad på golvet. Resultatet blev tom sockerskål inte så mycket som ett litet korn kvar.
Matte inte glad.
Morris


Meya ligger inte på plus hos matte.

I går stäldle hon verkligen till det för sig.
Upp på köksbordet tog hon sig. där hittade hon två goda bullar i brödfatet, mattes bästa kaffekopp skickade hon ner på golvet så att den gick i flera bitar. En choritzo korv som låg där åt hon också upp.
Sedan drog hon vidare till hallen. där drog hon ner två av mattes jackor som hängde på glagarna på jakt efter hundgodis. In med nosen i fickorna och sedan var det bara för henne att smaska in sig det som fanns där.
Jag behöver inte tala om vad husse och matte sa när de upptäckte vad hon hållit på med.
Matte hotar med att ta in stora hundburen och stänga in Meya i den när vi ska vara ensamna hemma eller en råttfälla på bordet. Aj, det kommer att kännas i nosen på den lilla huliganen.
Men en sak måste jag erkänna hon är upfinningsrik och har en mage som klarar det mesta.

Morran

Söndag den 7 mars.

JAG LÖPER!

Matte är så lycklig. Om ca 10 dagar ska jag åka och träffa snygga Gizmo.

Ha en bra söndag/ Morran.


RSS 2.0